• Na objednávku - Tovar na objednávku je zväčša dostupný do 4-7 týždňov

15 ročná záruka, výška 31 cm

ŠKÁLA TVRDOSTI:
Mäkký | Stredný | Tvrdý

Najväčšou výhodou matraca Matrachello Deepsleep Medium je vrstva termoelastickej peny v poťahu, ktorá sa dokonale prispôsobí telu. Termoelastická pena dokonale regeneruje svaly, zlepšuje krvný obeh. Má zdraviu prospešné účinky, odporúča sa ľuďom, ktorí bojujú s bolesťami chrbta, svalov a problémami s obehovým systémom.

Pena Red Soft

Pamäťová pena

Multipocket

7 zón tvrdosti

Úchyty

Pena Energy

Vzdušnosť

1 897,00 €
S DPH
Vyberte poťah na matrac 2023:
Vyberte prosím rozmer matraca 2023:
Množstvo

  • Kamenné predajne: Bratislava, Prešov. Kamenné predajne: Bratislava, Prešov.
  • Montujeme po celom území SR. Montujeme po celom území SR.

EXTRÉMNE POHODLIE

Najväčšou výhodou matraca Matrachello Deepsleep Medium je vrstva termoelastickej peny v poťahu, ktorá sa dokonale prispôsobí telu. Umiestnenie do prikrývky dáva pocit nadýchanosti a príjemného zabalenia tela, vďaka čomu sa vám bude ľahšie zaspávať. Termoelastická pena dokonale regeneruje svaly, zlepšuje krvný obeh. Má zdraviu prospešné účinky, odporúča sa ľuďom, ktorí bojujú s bolesťami chrbta, svalov a problémami s obehovým systémom.

   

WAVE EFEKT

Matrac je tiež veľmi dobrou voľbou pre páry vďaka základni z viacvreckových taštičkových pružín. Tento typ konštrukcie poskytuje „wave effect“, čo znamená, že pohyby jednej osoby partner necíti. To zaisťuje neprerušovaný a regeneračný spánok. Na každom štvorcovom metri matraca je až 500 malých pružín uzavretých v látkových vreckách, ktoré fungujú samostatne a tesne sa prispôsobujú tvaru vášho tela. Sedem rôznych zón tvrdosti navyše zaručuje presnú oporu pre jednotlivé časti tela bez ohľadu na to, v akej polohe spíte.

 

Doplnenie odolnej základne s bodovým efektom až tromi vrstvami vysoko elastických pien, vrátane až dvoch pien visco typu (termoelastických pien) poskytuje neporovnateľný komfort spánku. Silno odporúčame prísť si matrac k nám vyskúšať osobne.

  

PREDNOSTI

Matrac je vysoký 27 cm, vďaka čomu nielen skvele vyzerá, ale sa z neho aj ľahko vstáva, bez zaťažovania kolenného kĺbu.

Matrac Matrachello Deepsleep Medium je základom vysokého pohodlia a úsilia, priniesť na náš trh svetovú triedu s netradične dlhou záručnou dobou 15 rokov.

 

POŤAH

Poťah Donatello nie je prateľný, možno ho čistiť len lokálne, preto ku každému matracu pridávame poťah Molton. Tento produkt pomôže chrániť povrch matraca pred nečistotami, poškodením a navlhnutím.




Pena Red Soft

Veľmi hustá, elastická pena s netradične vysokým počtom komôrok v jadre peny pre maximálne odvzdušnenie matraca. Pena navyše zabezpečuje nezvyčajnú pružnosť a odolnosť.

 

Pamäťová pena

Označovaná aj ako visco pena alebo termoelastická pena je známa svojim dokonalým kopírovaním tela ležiaceho človeka, pričom si zachováva svoje vlastnosti po veľmi dlhú dobu. Reaguje na teplotu a tlak. Jej veľmi hustá štruktúra primerane zabraňuje prenikaniu prachu do jej jadra. Pamäťová pena sa z hľadiska našich dlhoročných skúsenosti javí ideálne, ak je uložená na kokosovej doske, prípadne pene s vysokou hustotou.

Taštičkové jadro Multipocket

Pružinové jadro multipocket - 500 pružín/m², vzájomne medzi sebou pospájaných taštičkových pružín, podporujúcich bodové podopretie chrbtice po celom matraci. Hovoríme tiež o aktívnom matraci - tlak pružín vyvíja tlak na vrchnú - kontaktnú vrstvu matraca, čím aktívne prenáša vlastnosti na ležiaceho človeka. Vhodný pre pevné - pasívne rošty alebo boxspring rámy.

7 zón tvrdosti

Matrac so 7 zónami tvrdosti ideálne podporuje telo ležiaceho po celej dĺžke podľa hmotnostných rozdielov, aby bolo zachované prirodzené zakrivenie chrbtice počas spánku.

Úchyty

Elegantné splývavé úchyty pre jednoduchšie premiestňovanie matraca

 

 

Vzdušnosť

Matrac označený týmto symbolom ponúka výborné odvetrávanie celého jadra matraca vďaka špeciálnej konštrukcii priepustných membrán a vzducho-priepustných textilných pások po obvode matraca, čo spôsobuje elimináciu roztočov a baktérií v matraci.

Pena Energy

PUR pena Energy pre dosiahnutie tvrdého podložia kontaktne peny. Ľahký, trvácny materiál vyššej hustoty.

Tabuľka dát

Tvrdosť matraca
Stredne tvrdý
Nosnosť
Do 120 kg
Matrac určený pre vekovú kategóriu
18 - 60 rokov
Výška matraca
31 cm
Záruka
15 ročná záruka
Typ matraca
Taštičkový
Typ matraca
Latexový
Poťah matraca
poťah Donatallo

Špecifické data

Mohlo by vás zaujať aj

check Produkt bol pridaný na porovnanie.