• Na objednávku - Tovar na objednávku je zväčša dostupný do 4-7 týždňov

15 ročná záruka, výška 31 cm

ŠKÁLA TVRDOSTI:
Mäkký | Stredný | Tvrdý | Extra tvrdý |

Vysoký a veľmi pohodlný matrac so zvýšenou tvrdosťou. Matrachello DeepSleep Hard Extra je matrac pre ľudí, ktorí hľadajú kompromis medzi komfortom 5-hviezdičkového hotela a stabilnou oporou tela a maju radi tvrdé matrace.  Maximálne odporúčame ! Dôjdite vyskúšať.

HR pena

Pamäťová pena

Multipocket

7 zón tvrdosti

Pena Energy

Latex Pulse

Úchyty

Kokosová doska

2 043,60 €
S DPH
Vyberte poťah na matrac 2023:
Vyberte prosím rozmer matraca 2023:
Množstvo

  • Kamenné predajne: Bratislava, Prešov. Kamenné predajne: Bratislava, Prešov.
  • Montujeme po celom území SR. Montujeme po celom území SR.

NEKOMPROMISNÝ

 

Vysoký a veľmi pohodlný matrac so zvýšenou tvrdosťou. Matrachello DeepSleep Hard je matrac pre ľudí, ktorí hľadajú kompromis medzi komfortom 5-hviezdičkového hotela a stabilnou oporou tela. Maximálne odporúčame ! Dôjdite vyskúšať.

Brillante je model založený na HARD multivreckovej taštičkovej pružine, ktorá je silnejším ekvivalentom tradičných multivreckových pružín. Princíp fungovania taštičkového základu použitého v matraci Matrachello DeepSleep Hard je rovnaký ako u iných taštičkových pružín, teda prispôsobenie sa telu na základe bodovej elasticity, s tým rozdielom, že pružina HARD je tvrdšia. Bol vyrobený z drôtu s väčším priemerom, vďaka čomu poskytuje stabilnejšiu a pevnejšiu oporu tela. 500 pružín na každom štvorcovom metri matraca sa presne prispôsobí tvaru vášho tela a vysoká bodová elasticita zaistí partnerské pohodlie a komfort používania matraca. Vreckové pružiny neprenášajú vibrácie spôsobené pohybmi jednej osoby na jej partnera. To zaisťuje pokojný, ničím nerušený spánok každého užívateľa matraca.

 

Základ matraca je doplnený vysoko elastickou HR penou s vysokou odolnosťou a elasticitou a vysokou vrstvou latexu Pulse. Tento výrobok sa vyznačuje homogénnou štruktúrou s vysokou odolnosťou proti deformácii, zároveň dobre spolupracuje s bodovou elasticitou zvyšných vrstiev matraca. Pulzný latex zaisťuje správne prúdenie vzduchu vo vnútri vložky a udržiava priaznivú teplotu spánku. Rovnako ako ostatné latexy dostupné v našej ponuke ide o antibakteriálny a hypoalergénny materiál.

 

KRVNÝ OBEH A REGENERÁCIA

Veľkou výhodou matraca Matrachello DeepSleep Hard je vrstva termoelastickej peny v poťahu, ktorá sa dokonale prispôsobí telu. Umiestnenie do kontaktnej vrstvy dáva pocit nadýchanosti a príjemného zabalenia tela, vďaka čomu sa vám bude ľahšie zaspávať. Termoelastická pena dokonale regeneruje svaly, zlepšuje krvný obeh. Má zdraviu prospešné účinky, odporúča sa ľuďom, ktorí bojujú s bolesťami chrbta, svalov a problémami s obehovým systémom.

  

Matrac spája všetky výhody pohodlných, nadýchaných matracov s odolnou a stabilnou základňou. Tento produkt je ideálny pre páry, ľudí s nadváhou a seniorov. Vďaka vysokej konštrukcii nielen skvele vyzerá, ale je to produkt, z ktorého sa ľahko vstáva, bez zaťažovania kolenného kĺbu. Kombinácia tvrdej pružiny a pien na tvarovanie tela v matraci umožňuje dosiahnuť kompromis medzi pevnou a pohodlnou oporou. Tento model zaručuje pevnú, no stále veľmi pohodlnú a príjemnú oporu. Veľmi odporúčame !

POŤAH

Poťah Donatello nie je prateľný, možno ho čistiť len ručne, preto ku každému matracu pridávame poťah molton. Tento produkt pomôže chrániť povrch matraca pred nečistotami, poškodením a navlhnutím.

Vnútro prekrytia je z vysoko nadýchanej látky z kvalitného polyesteru (vatelín). Je to veľmi pružný a mäkký produkt. Navyše ide o bezpečný materiál pre alergikov. Nesenzibilizuje a nespôsobuje podráždenie.

HR pena

Symbol HR, z angl. high resiliance, označuje matrace, ktoré sú vysoko-elastické, s vyššou hustotou a výborne sa  prispôsobujúce zakriveniu chrbtice ležiaceho človeka. Matrac z HR peny, uložený na správnom rošte, je dlhotrvácny, doska matraca degraduje oveľa pomalšie ako pri PUR pene. Celkovo patria matrace z HR peny medzi antialergické, nakoľko svojim zložením napomáhajú odvetrávať matrac v krátkom čase.

Pamäťová pena

Označovaná aj ako visco pena alebo termoelastická pena je známa svojim dokonalým kopírovaním tela ležiaceho človeka, pričom si zachováva svoje vlastnosti po veľmi dlhú dobu. Reaguje na teplotu a tlak. Jej veľmi hustá štruktúra primerane zabraňuje prenikaniu prachu do jej jadra. Pamäťová pena sa z hľadiska našich dlhoročných skúsenosti javí ideálne, ak je uložená na kokosovej doske, prípadne pene s vysokou hustotou.

Multipocket taštičkové jadro

Pružinové jadro multipocket - 500 pružín / m², vzájomne medzi sebou pospájaných taštičkových pružín, podporujúcich bodové podopretie chrbtice po celom matraci. Hovoríme tiež o aktívnom matraci - tlak pružín vyvíja tlak na vrchnú - kontaktnú vrstvu matraca, čím aktívne prenáša vlastnosti na ležiaceho človeka. Vhodný pre pevné - pasívne rošty alebo boxspring rámy.

7 zón tvrdosti

Matrac so 7 zónami tvrdosti ideálne podporuje telo ležiaceho po celej dĺžke podľa hmotnostných rozdielov, aby bolo zachované prirodzené zakrivenie chrbtice počas spánku.

Pena Energy

PUR pena Energy pre dosiahnutie tvrdého podložia kontaktne peny. Ľahký, trvácny materiál vyššej hustoty.

Vzdušnosť

Matrac označený týmto symbolom ponúka výborné odvetrávanie celého jadra matraca vďaka špeciálnej konštrukcii priepustných membrán a vzducho-priepustných textilných pások po obvode matraca, čo spôsobuje elimináciu roztočov a baktérií v matraci.

Úchyty

Elegantné riešenie úchytov, ktoré splývajú s poťahom matraca pre jednoduché pre.nášanie

Latex Pulse

Inovatívna jednoliata latexová doska vyrobená procesom SonoCore, využívajúci o 2/3 menej energie pri výrobe.  Matrac s označením Pulse je nezvyčajne odolný voči vyležaniu, taktiež poskytuje primeraný pružinový efekt.

Tabuľka dát

Tvrdosť matraca
Tvrdý
Nosnosť
Do 130 kg
Matrac určený pre vekovú kategóriu
18 - 60 rokov
Výška matraca
31 cm
Záruka
15 ročná záruka
Typ matraca
Taštičkový
Typ matraca
S kokosovou doskou
Typ matraca
Latexový
Špecifikácia
voliteľný vrchný topper + 4 cm
Poťah matraca
poťah Donatello - neprateľný

Špecifické data

Mohlo by vás zaujať aj

check Produkt bol pridaný na porovnanie.