• Na objednávku - Tovar na objednávku je zväčša dostupný do 4-7 týždňov

3 ročná záruka, výška 30 cm

ŠKÁLA TVRDOSTI:
Mäkký | Stredný | Tvrdý

Ak je váš matrac pre vás príliš mäkký, odporúčame model Matrachello Sleephigh. Kombinácia dvoch HR studených pien s rôznymi vlastnosťami (tvrdosťami) vytvára stabilnú oporu vášho tela. Pre tých, ktorí hľadajú tvrdý a vysoký matrac na dlhé roky. Odporúčame!

HR pena 30

HR pena 35

Obojstranný

Prateľný poťah 30C

Snímateľný poťah

Rôzne tvrdé strany

Vhodný na polohovateľný rošt

449,00 €
S DPH
Vyberte poťah na matrac 2023:
Vyberte prosím rozmer matraca DSH:
Množstvo

  • Kamenné predajne: Bratislava, Prešov. Kamenné predajne: Bratislava, Prešov.
  • Montujeme po celom území SR. Montujeme po celom území SR.

Ak je váš matrac pre vás príliš mäkký, odporúčame vám náš model Matrachello Sleephigh. Kombinácia dvoch HR pien  rôznymi vlastnosťami a tvrdosťami vytvára stabilnú oporu vášho tela. Hustá štruktúra surovín umožňuje získať tvrdší, ale aj pohodlný podklad.

Správne usporiadanie pien zaručuje životnosť a stabilitu konštrukcie pri zachovaní vysokého komfortu spánku. Matrac radíme do kolekcie vysokých matracov ( 30 + cm ), ktorú tvorí 7 modelov.

Prvou takou vrstvou je vysoko odolná HR pena, ktorá sa vyznačuje zvýšenou elasticitou. Je to mimoriadne trvanlivá pena odolná voči stlačeniu, ktorá sa bez zaťaženia rýchlo vracia do pôvodného tvaru.  Druhá HR pena je o čosi mäkšia, no stále ju radíme k tvrdším typom pien. V súčte vám matrac Sleephigh ponúka 2 rôzne tvrdosti pre vyladenie žiadaného komfortu.

Všetky peny použité pri výrobe matraca sú bezpečné pre alergikov, pretože materiál, z ktorého sú vyrobené, nie je živnou pôdou pre patogénne mikroorganizmy. Sleephigh je veľmi pohodlný model, ktorý vám poskytne primeranú podporu, ale neuberie na pohodlí spánku.

HR pena 30

Symbol HR, z angl. high resiliance, označuje matrace, ktoré sú vysoko-elastické, s vyššou hustotou a výborne sa prispôsobujúce zakriveniu chrbtice ležiaceho človeka. Matrac z HR peny, uložený na správnom rošte je dlhotrvácny, doska matraca degraduje oveľa pomalšie ako pri PUR pene. Celkovo patria matrace z HR peny medzi antialergické, nakoľko svojim zložením napomáhajú odvetrávať matrac v krátkom čase.

HR pena 35

Symbol HR, z angl. high resiliance, označuje matrace, ktoré sú vysoko-elastické, s vyššou hustotou a výborne sa prispôsobujúce zakriveniu chrbtice ležiaceho človeka. Matrac z HR peny, uložený na správnom rošte je dlhotrvácny, doska matraca degraduje oveľa pomalšie ako pri PUR pene. Celkovo patria matrace z HR peny medzi antialergické, nakoľko svojim zložením napomáhajú odvetrávať matrac v krátkom čase. Tvrdšia z dvojice pien.

Rôzne strany tvrdosti

Matrac ponúka z každej strany inú komfortnú tvrdosť. Kúpou matraca z týmto symbolom získavate fakticky 2 matrace v jednom, ktorý si viete otáčať podľa potreby.

Prateľný poťah 30C

Symbol označujúci maximálnu teplotu prania poťahu 30°C.

Snímateľný poťah

Naše matrace sú vybavené snímateľnými poťahmi, ľahko-odzipsovateľnými po obvode matraca. Vďaka tejto možnosti, môžete prať len jednu vybranú časť poťahu.

Tabuľka dát

Tvrdosť matraca
Tvrdý
Nosnosť
Do 110 kg
Matrac určený pre vekovú kategóriu
18 - 60 rokov
Záruka
3 ročná záruka
Typ matraca
Penový
Typ matraca
Vysoký

Špecifické data

Názov poťahuPopis

SMART

Záruka: 2 roky

Jedná sa o vysoko kvalitnú mäkkú a jemnú tkaninu pre pokožku. Má mimoriadne prispôsobivý materiál a zachováva si svoj pôvodný tvar aj po mnohých praniach.
Použitie rôznej tuhosti materiálu prostredníctvom vhodného prešívania podporuje zónovú činnosť matraca, pričom prispôsobuje správnu oporu pre jednotlivé časti tela.
Poťah je ľahko odnímateľný a prateľný – pri max. teplote 60 stupňoch. Poťah je certifikovaný OEKO-TEX Standard 100.

Rozmer matraca (cm)Hmotnosť (kg)
80 x 200 18
90 x 200 20
100 x 200 22
120 x 200 25
140 x 200 31
160 x 200 33
180 x 200 36
200 x 200 39
200 x 220 42

Mohlo by vás zaujať aj

check Produkt bol pridaný na porovnanie.