• Na objednávku - Tovar na objednávku je zväčša dostupný do 7-14 dní

Úplný relax je aj oddych pre vaše nohy. Relaxačný vankúš pod nohy Matrachello Relax vám pomôže uvoľniť svaly a plne sa uvoľniť. Prináša úľavu unaveným a boľavým nohám, udržiava ich v mierne zvýšenej polohe a napomáha k lepšiemu krvnému obehu po celom dni.

58,00 €
S DPH
Množstvo

  • Kamenné predajne: Bratislava, Prešov. Kamenné predajne: Bratislava, Prešov.
  • Montujeme po celom území SR. Montujeme po celom území SR.

Úplný relax je aj oddych pre vaše nohy. Relaxačný vankúš pod nohy vám pomôže uvoľniť svaly a plne sa uvoľniť. Prináša úľavu unaveným a boľavým nohám, udržiava ich v mierne zvýšenej polohe.

  

Toto je produkt, ktorý si zamilujú ľudia, ktorí strávia veľa hodín v stoji. Špeciálne profilovaná vložka vankúša umožňuje správne polohovanie nôh od stehien, cez lýtka až po chodidlá. Vďaka termoelastickej penovej úprave vankúš dokonale obalí vaše nohy a prispôsobí sa ich tvaru. Dobre ich podopiera, ale nespôsobuje tlak, takže neobmedzuje prietok krvi.

  

Relaxačný vankúš pod nohu je úľavou pre ľudí bojujúcich s ochoreniami žilového systému, ale aj tehotné ženy najmä v posledných mesiacoch pred pôrodom. Vankúš je veľmi odolný, nedeformuje sa a po vyložení sa vždy vráti do pôvodného tvaru.

   

POŤAH VANKÚŠA

Poťah Matrachello Puroactive je vysoko kvalitná, na dotyk jemná látka vytvorená s využitím technológie aktívnych probiotík pre čisté a svieže prostredie na spánok. Prítomnosť probiotík v krycom nátere znižuje množstvo roztočov z domáceho prachu o 93,7 %.

 

Tabuľka dát

Záruka
2 ročná záruka
Rozmery
65 x 50 x 14/18 cm
Poťahová látka
Puroactive

Špecifické data

Mohlo by vás zaujať aj

check Produkt bol pridaný na porovnanie.