• Na objednávku - Tovar na objednávku je zväčša dostupný do 4-7 týždňov

15 ročná záruka, výška 24 cm

ŠKÁLA TVRDOSTI:
Mäkký | Stredný | Tvrdý

Matrac Hadar bol vyrobený z kombinácie antibakteriálneho latexu a inovatívnej peny Tiger Touch®. Je to mimoriadne pohodlný, veľmi odolný a hygienický výrobok. Poskytuje ergonomickú podporu tela a zároveň zaručuje mäkké pohodlie a ortopedickú podporu.

HR pena

Pamäťová pena

PUR pena

Prateľný poťah 60C

Snímateľný poťah

Obojstranný

7 zón tvrdosti

Rôzne tvrdé strany

Vzdušnosť

Vhodné na polohovateľný rošt

Smart Latex

Pena Tiger

720,00 €
S DPH
Vyberte poťah na matrac 2023:
Vyberte prosím rozmer matraca DSH:
Množstvo

  • Kamenné predajne: Bratislava, Prešov. Kamenné predajne: Bratislava, Prešov.
  • Montujeme po celom území SR. Montujeme po celom území SR.

Matrac bol vyrobený z kombinácie antibakteriálneho latexu a inovatívnej peny Tiger Touch®. Je to mimoriadne pohodlný, veľmi odolný a hygienický výrobok. Poskytuje ergonomickú podporu tela a zároveň zaručuje mäkké pohodlie a ortopedickú podporu.

Mäkšie zóny tlmia telo, zmierňujú tlak a bolesť kĺbov a svalov. Podporné zóny zaisťujú prirodzené vyrovnanie chrbtice, ako keby ste spali v stoji. Latex a pena sa okamžite prispôsobia zmene polohy tela počas spánku. Prispôsobia sa aj váhe a tvaru vášho tela.

 

ŽIADNY KOMPROMIS PRE ALERGIE

 

Latex aj inovatívne vlastnosti peny Tiger robia z matraca Hadar jeden z najvzdušnejších a najhygienickejších matracov v našej ponuke. Peny vďaka svojej otvorenej bunkovej štruktúre pomáhajú v lete ochladzovať telo a v zime udržiavať teplo. Dokonale odvádzajú vlhkosť z vnútra vložky, takže váš matrac zostane vždy svieži a suchý.

Je výbornou voľbou pre ľudí trpiacich astmou alebo inými alergiami. Latex je hypoalergénny, antibakteriálny produkt odolný voči roztočom.

 

KĽÚČOVÉ VLASTNOSTI TIGER TOUCH®

 

Pena Tiger Touch® je veľmi pohodlná a odolná. A vďaka štruktúre otvorených pórov, ktoré zabezpečujú vetranie, je veľmi hygienický. Okrem iných druhov pien sa Tiger Touch® vyznačuje extrémne vysokým indexom SAG. Index SAG sa často označuje ako „index pohodlia“ a používa sa na meranie miery pohodlia konkrétnej značky neoprénového obleku.

 

PENA TIGER - KĽÚČOVÉ VLASTNOSTI

 

KOMFORT - poskytuje podporu celého tela

ODOLNOSŤ - plná ochrana proti deformácii

VETRANIE a odolnosť proti vlhkosti

OTVORENÁ bunková štruktúra

FLEXIBILITA - ľahké preklápanie a ľahká zmena polohy

Prispôsobuje sa tvaru tela a poskytuje najlepšiu oporu

 

Pena prešla nasledujúcimi testami:

DVOJITÝ TEST ÚNAVY

Testy kompresie (únavy) a dvojitej kompresie vykonané v nezávislom laboratóriu Fira® ukázali, že pena Tiger Touch® je klasifikovaná ako extrémne odolná po 80 000 stlačeniach a veľmi odolná - po 160 000 stlačeniach.

 

TEST KALIFORNIE

Pena Tiger Touch ® spĺňa požiadavky kalifornského testu.





HR pena

Symbol HR, z angl. high resiliance, označuje matrace, ktoré sú vysoko-elastické, s vyššou hustotou a výborne sa prispôsobujúce zakriveniu chrbtice ležiaceho človeka. Matrac z HR peny, uložený na správnom rošte je dlhotrvácny, doska matraca degraduje oveľa pomalšie ako pri PUR pene. Celkovo patria matrace z HR peny medzi antialergické, nakoľko svojim zložením napomáhajú odvetrávať matrac v krátkom čase.

Latex

Latex je surovina vyrábaná bežne z prírodného kaučukového mlieka alebo kombinácie so syntetickým kaučukom. Latexový matrac na správnom rošte zabezpečuje najlepšie odvetrávanie počas spánku i po prebudení. Táto vlastnosť perforovanej latexovej dosky umožňuje nerušený spánok, kedy ležiaci pociťuje nadbytočné teplo naakumulované pod perinou minimálne.

Pena Tiger Touch®

Pena Tiger Touch®  je veľmi pohodlná a odolná pena typu HR. A vďaka štruktúre otvorených pórov, ktoré zabezpečujú vetranie, je veľmi hygienická. Okrem iných druhov pien sa Tiger Touch® vyznačuje extrémne vysokým indexom SAG. Index SAG sa často označuje ako „index pohodlia“ a používa sa na meranie miery pohodlia konkrétnej značky neoprénového obleku.

Prateľný poťah 60C

Symbol označujúci maximálnu teplotu prania poťahu 60°C.

Snímateľný poťah

Naše matrace sú vybavené snímateľnými poťahmi, ľahko-odzipsovateľnými po obvode matraca. Vďaka tejto možnosti, môžete prať len jednu vybranú časť poťahu.

Obojstranný

Matrac s týmto symbolom je obojstranný, ponúka možnosť užívania obidvoch strán, čo prispieva taktiež k predĺženiu životnosti matraca.

7 zón tvrdosti

Matrac so 7 zónami tvrdosti ideálne podporuje ležiace telo podľa hmotnostných rozdielov, aby bolo zachované prirodzené zakrivenie chrbtice počas spánku.

Rôzne tvrdé strany

Matrac označený týmto symbolom ponúka dve rôzne tvrdosti kontaktných vrstiev, preto môžeme hovoriť o univerzálnom matraci.

Vzdušnosť

Matrac označený týmto symbolom ponúka výborné odvetrávanie celého jadra matraca vďaka špeciálnej konštrukcii priepustných membrán a vzduchopriepustných textilných pásiek po obvode matraca, čo spôsobuje elimináciu roztočov a baktérií v matraci.

Vhodné na polohovateľný rošt

Matrac s týmto symbolom môžete užívať na polohovateľných roštoch.

Tabuľka dát

Tvrdosť matraca
Stredne tvrdý
Nosnosť
Do 120 kg
Matrac určený pre vekovú kategóriu
18 - 60 rokov
Výška matraca
24 cm
Záruka
15 ročná záruka
Typ matraca
Penový
Typ matraca
Latexový

Špecifické data

Mohlo by vás zaujať aj

check Produkt bol pridaný na porovnanie.