• Na objednávku - Tovar na objednávku je zväčša dostupný do 4-7 týždňov

7 ročná záruka, výška 24 cm

ŠKÁLA TVRDOSTI:
Mäkký | Stredný | Tvrdý

Jadro matraca Metis tvorí tvrdá, frézovaná HR pena, ktorá z  neho vytvára tvrdý, flexibilný model. Obojstranné zárezy tvoria 7 rôznych zón tvrdosti. Vďaka tejto úprave sa matrac prispôsobí jednotlivým častiam tela v závislosti od zaťaženia, ktoré na ne preberá.

HR pena

Pena Red Soft

Úchyty

Prateľný poťah 60C

Snímateľný poťah

Obojstranný

7 zón tvrdosti

Vzdušnosť

Polohovateľný

553,00 €
S DPH
Vyberte poťah na matrac 2023:
Vyberte prosím rozmer matraca DSH:
Množstvo

  • Kamenné predajne: Bratislava, Prešov. Kamenné predajne: Bratislava, Prešov.
  • Montujeme po celom území SR. Montujeme po celom území SR.

Matrac z tvrdej peny, vysokej a frézovanej HR peny.

Práve táto pena, ktorá tvorí jadro matraca Metis, z neho vytvára tvrdý, flexibilný model, ktorého obojstranné zárezy tvoria 7 rôznych zón tvrdosti. Vďaka tejto úprave sa matrac prispôsobí jednotlivým častiam tela v závislosti od zaťaženia, ktoré na ne preberá. Takto získate individuálnu oporu v oblasti hlavy, ramien, drieku, panvy, stehien, lýtok a chodidiel. Každá z týchto častí tela dostáva vhodnú podporu prispôsobenú záťaži v danej oblasti, čo sa premietne do zdravej polohy chrbtice bez ohľadu na polohu, v ktorej spíte.

Zárezy použité v pene tiež zvyšujú prúdenie vzduchu vo vnútri vložky, čo ovplyvňuje udržiavanie hygienických podmienok a správnu teplotu spánku. Vďaka rezom je vonkajšia vrstva peny pružnejšia.

Pena Red Soft použitá ako povrchová úprava základnej peny sa vyznačuje vysokou elasticitou a termoreguláciou. V praxi to znamená, že vysoká elasticita peny uľahčuje prevrátenie na matrac a jeho prispôsobenie telu. Pena Red Soft sa nezahrieva, rýchlo uvoľňuje nahromadené teplo a vlhkosť z matraca von, vďaka čomu získate hygienické podmienky a optimálnu teplotu spánku. Matrac nezahrieva telo, čo umožňuje pohodlnú regeneráciu. Je to veľmi pohodlný model, ktorý vám poskytne primeranú podporu, ale neuberie na pohodlí spánku.

HR pena

Symbol HR, z angl. high resiliance, označuje matrace, ktoré sú vysoko-elastické, s vyššou hustotou a výborne sa prispôsobujúce zakriveniu chrbtice ležiaceho človeka. Matrac z HR peny, uložený na správnom rošte je dlhotrvácny, doska matraca degraduje oveľa pomalšie ako pri PUR pene. Celkovo patria matrace z HR peny medzi antialergické, nakoľko svojim zložením napomáhajú odvetrávať matrac v krátkom čase.

Obojstranný

Matrac s týmto symbolom je obojstranný, ponúka možnosť užívania obidvoch strán, čo prispieva taktiež k predĺženiu životnosti matraca.

Vzdušnosť

Matrac označený týmto symbolom ponúka výborné odvetrávanie celého jadra matraca vďaka špeciálnej konštrukcii priepustných membrán a vzduchopriepustných textilných pásiek po obvode matraca, čo spôsobuje elimináciu roztočov a baktérií v matraci.

Prateľný poťah 60C

Symbol označujúci maximálnu teplotu prania poťahu 60°C.

Snímateľný poťah

Naše matrace sú vybavené snímateľnými poťahmi, ľahko-odzipsovateľnými po obvode matraca. Vďaka tejto možnosti, môžete prať len jednu vybranú časť poťahu.

7 zón tvrdosti

Matrac so 7 zónami tvrdosti ideálne podporuje ležiace telo podľa hmotnostných rozdielov, aby bolo zachované prirodzené zakrivenie chrbtice počas spánku.

Vhodné na polohovateľný rošt

Matrac s týmto symbolom môžete užívať na polohovateľných roštoch.

Úchyty

Elegantné riešenie úchytov, ktoré splývajú s poťahom matraca pre jednoduché pre.nášanie

Pena Red Soft

Veľmi hustá, elastická pena s netradične vysokým počtom komôrok v jadre peny pre maximálne odvzdušnenie matraca. Pena navyše zabezpečuje nezvyčajnú pružnosť a odolnosť.

 

Tabuľka dát

Tvrdosť matraca
Tvrdý
Nosnosť
Do 120 kg
Matrac určený pre vekovú kategóriu
18 - 60 rokov
Výška matraca
24 cm
Záruka
7 ročná záruka
Typ matraca
Penový

Špecifické data

Mohlo by vás zaujať aj

check Produkt bol pridaný na porovnanie.