• Na objednávku - Tovar na objednávku je zväčša dostupný do 4-7 týždňov

3 ročná záruka, výška 5 cm Stredný

ŠKÁLA TVRDOSTI:
Mäkký| Stredný | Tvrdý

Gélový vrchný matrac - topper zlepší komfort základného matraca už za pár sekúnd. Jeho najväčšou výhodou je termoregulácia a vysoká elasticita.

Penový matrac Red Soft nezahrieva telo. Jeho povrch zostáva stále chladný a jeho vysoká elasticita umožňuje ľahké prevrátenie počas spánku.

Matrac zlepšuje komfort spánku spodného matrace, tiež pomáha udržiavať lepšiu hygienu spodného matraca a celkovo spánku.

Penové jadro zvyšuje tvrdosť celej konštrukcie a umožňuje stabilnejšiu podporu. Skvele sa hodí aj ako podložka spájajúca nerovnosti medzi dvoma matracmi v jednej posteli. Topper si môžete vziať so sebou na výlet, použiť ho ako prenosný matrac do karavana alebo ako prístelku pre hostí, ktorí vás navštívia.

Poťah:

Vrchná vrstva: Smart - pranie na 60 stupňov, spodná vrstva: Antislip - materiál zabraňujúci pohybu toppera po povrchu základného matraca, len na lokálne čistenie.

Obojstranný

Prateľný poťah 60C

Snímateľný poťah

Vzdušnosť

Pena Red Soft

107,00 €
S DPH
Vyberte poťah na matrac 2023:
Vyberte prosím rozmer matraca 2023:
Množstvo

  • Kamenné predajne: Bratislava, Prešov. Kamenné predajne: Bratislava, Prešov.
  • Montujeme po celom území SR. Montujeme po celom území SR.

VYSOKÉ POHODLIE

Gélový vrchný matrac - topper zlepší komfort základného matraca už za pár sekúnd. Jadro matraca je gélová pena, ktorej najväčšou výhodou je vysoká elasticita a stabilita teploty. Najčastejším dôvodom nákupu tohto typu matraca je potreba zjednotiť povrch spodných matracov alebo zvýšiť celkovú výšku ložnej plochy. Tento model vrchného matraca je spomedzi našich topperov NAJTVRDŠÍ.


VYUŽITIE


- korekcia pôvodného matraca
- zvýšenie výšky ložnej plochy
- hygienická – komfortná kontaktná vrstva matracov v hoteloch
- zvýšenie komfortu spánku, tam kde je obtiažna výmena celého matraca – karavány, lode

Matrac je vybavený špeciálnym poťahom Smart / Antislip. Tento poťah je zo spodnej strany obšitý protišmykovým poťahom, ktorý pomáha držať polohu na základnom matraci.

Odporúčame využívať vrchný matrac len ako príležitosť pozdvihnutia komfortu pôvodného matraca. Ak si nie ste istý, či gélový vrchný matrac vyrieši vašu situáciu, neváhajte prosím kontaktovať našu infolinku.

 

POŤAH

Vrchná vrstva: Smart - pranie na 60 stupňov, spodná vrstva: Antislip - materiál zabraňujúci pohybu toppera po povrchu základného matraca, len na lokálne čistenie.

 

Viac na tému Vrchný matrac a jeho využitie si môžete prečítať v našom blogu kliknutím na fotku nižšie:

 

Prateľný poťah 60C

Symbol označujúci maximálnu teplotu prania poťahu 60°C.

Snímateľný poťah

Naše matrace sú vybavené snímateľnými poťahmi, ľahko-odzipsovateľnými po obvode matraca. Vďaka tejto možnosti môžete prať len jednu vybranú časť poťahu.

Obojstranný

Matrac s týmto symbolom je obojstranný, ponúka možnosť užívania obidvoch strán, čo prispieva taktiež k predĺženiu životnosti matraca.

Vzdušnosť

Matrac označený týmto symbolom ponúka výborné odvetrávanie celého jadra matraca vďaka špeciálnej konštrukcii priepustných membrán a vzduchopriepustných textilných pásiek po obvode matraca, čo spôsobuje eliminovanie roztočov a baktérií v matraci.

Pena Red Soft

Veľmi hustá, elastická pena s netradične vysokým počtom komôrok v jadre peny pre maximálne odvzdušnenie matraca. Pena navyše zabezpečuje nezvyčajnú pružnosť a odolnosť.

Tabuľka dát

Tvrdosť matraca
Mäkký
Výška matraca
5 cm
Záruka
3 ročná záruka
Typ matraca
Vrchný matrac / topper

Špecifické data

Mohlo by vás zaujať aj

check Produkt bol pridaný na porovnanie.