• Na objednávku - zväčša dostupné do 4 - 8 týždňov.

2 ročná záruka, výška 25 cm

ŠKÁLA TVRDOSTI:
Mäkký | Stredný | Tvrdý

Matrac Matrachello Royal Comfort patrí do prémiovej rady matracov Matrachello. Kompaktný, stredne tvrdý matrac s prepracovanou stavbou jadra matraca. Jadro matraca tvorí taštičkový systém, v počte 500 pružín na m² interagujúci s kombináciu vysoko-elastických pien typu VISCO pena(pamäťová pena), LATEX a kokosovou doskou. Ako sme už podrobne informovali v našom blogu, jedná sa o veľmi šťastnú kombináciu materiálov, v zmysle tvrdý základ – mäkšia kontaktná vrstva. Za tento matrac hlasujeme z Matrachella, ako za jeden z najlepších v ponuke.

PUR pena

Jadro multipocket

Antialergický

Hyperventilácia

Snímateľný poťah

 

Latex

 

Pamäťová pena

      

Kokosová doska

687,00 €
S DPH
Rozmery matraca
Množstvo

  • Kamenné predajne: Bratislava, Prešov. Kamenné predajne: Bratislava, Prešov.
  • Montujeme po celom území SR. Montujeme po celom území SR.

Matrac Matrachello Royal Comfort patrí do prémiovej rady matracov Matrachello. Kompaktný, stredne tvrdý matrac s prepracovanou stavbou jadra matraca. Jadro matraca tvorí taštičkový systém, v počte 500 pružín na m² interagujúci s kombináciu vysoko-elastických pien typu VISCO pena(pamäťová pena), LATEX a kokosovou doskou. Ako sme už podrobne informovali v našom blogu, jedná sa o veľmi šťastnú kombináciu materiálov, v zmysle tvrdý základ – mäkšia kontaktná vrstva. Za tento matrac hlasujeme z Matrachella, ako za jeden z najlepších v ponuke.

DO AKEJ POSTELE
Kvôli zachovaniu aktivného pôsobenia taštičiek na kontaktné vrstvy matraca a tým maximalizovaný efekt na chrbticu, matrac odporúčame na boxspringový typ postele.
Ak už vlastnite rámovú posteľ s roštami, je možné osadiť matrac aj do takejto postele, avšak jedine na pevný - pasívny rošt s vyššou nosnosťou, minimálne 120 kg, najlepšie z bukového dreva. Minimálne, poraďte sa s nami.

PENY, KTORÉ VÁS ROZMAZNAJÚ

V matraci Matrachello Royal Comfort sa v kontaktnej vrstve nachádzajú 2 najlepšie zložky - pamäťová pena a latex. VISCO pena sa tiež nazýva "termoelastická pena", "pamäťová pena". Úlohou je eliminovať nepriaznivé vplyvy dlhodobého leženia. Ďalším dôležitým parametrom peny je jej reakcia na zmeny teplôt, to znamená, že v chlade pamäťová pena stuhne, pri zvýšení teploty pena zmäkne a výrazne sa zvýši jej plasticita a schopnosť prispôsobiť sa telu. Ďalšou vlastnosťou peny „visco“ je jej „pomalosť“ s vysokou tlmiacou schopnosťou. Navyše je antialergický a vďaka svojim vlastnostiam rehabilitačný. Odporúča sa aj pre ľudí pripútaných na lôžko a invalidov.

 

LATEX

Naše matrace sú vyrobené z najkvalitnejšej latexovej peny. Tento materiál je kombináciou pružnosti a odolnosti. Pena je odolná voči opotrebovaniu a má antialergické vlastnosti. Latex je prírodná surovina používaná na výrobu terapeutických matracov, pri ktorých je obmedzené riziko plesní a roztočov. Vďaka svojej pružnosti sa dokonale prispôsobí tvaru tela a zaistí správnu polohu chrbtice pri spánku. Latexová doska má vo svojej štruktúre otvory, ktoré zlepšujú odvetrávanie matraca. Pena sa rýchlo vráti do pôvodného tvaru a nedeformuje sa. Navyše je antialergický a vďaka svojim vlastnostiam rehabilitačný. Matrace s latexovou penou zaisťujú zdravý a pohodlný spánok. 

 

KOKOSOVÁ DOSKA

Kokos je prírodná antialergická surovina, ktorá zabraňuje preležaninám vďaka vhodnej tvrdosti. Absorbuje vlhkosť a odvádza ju preč. Poskytuje matracu primeranú cirkuláciu vzduchu. Za zmienku tiež stojí, že vďaka použitiu kokosovej vrstvy matrac výrazne zvyšuje svoju odolnosť - kokosová podložka je odolná voči deformácii, čo výrazne zvyšuje životnosť matraca. Vďaka optimálnej tvrdosti, ktorú poskytuje kokosová rohož, je chrbtica dokonale podopretá a telo užívateľa sa počas používania nezaborí do matraca.

 
V prípade, že potrebujete pomôcť s vyčistením matraca, neváhajte kontaktovať našu infolinku.

Tabuľka dát

Tvrdosť matraca
Stredne tvrdý
Nosnosť
110 kg
Matrac určený pre vekovú kategóriu
18 - 60 rokov
Výška matraca
25 cm
Záruka
2 ročná záruka
Typ matraca
Pamäťová pena
Typ matraca
Taštičkový
Typ matraca
Latexový
Typ matraca
Penový

Špecifické data

Mohlo by vás zaujať aj

check Produkt bol pridaný na porovnanie.