• Tovar na objednávku - zvyčajne doručíme za 4 - 6 týždňov

2 ročná záruka, výška 12 cm

ŠKÁLA TVRDOSTI:
Mäkký |Stredný | Tvrdý

Nemocničný matrac využívaný často v domovoch dôchodcov, taktiež v domácnostiach ako výbava postele pre ľudí pripútaných na lôžko s predispozíciou na preležaniny - dekubity. Matrac zabezpečuje cirkuláciu krvi vďaka špeciálnemu bodovému zaťaženiu. 

304,00 €
S DPH
Vyberte prosím rozmer matraca:
Vyberte poťah antidekubitného matraca
Množstvo

  • Kamenné predajne: Bratislava, Prešov. Kamenné predajne: Bratislava, Prešov.
  • Montujeme po celom území SR. Montujeme po celom území SR.

Zdravotný antidekubitný matrac Matrachello T30 je jedinečnou prevenciou pred dekubitmi a zároveň poskytuje ležiacemu pacientovi pohodlie a komfort. Základ zdravotného matraca proti preležaninám tvorí jadro, vyrobené zo studenej polyuretánovej peny. Jeho prierez tvoria zrezané ihlany, medzi ktorými sú medzierky a pomedzi ne prúdi vzduch. Tým sa zabraňuje treniu kožného tkaniva pacienta o matrac, a tak nevznikajú u dlhodobo ležiacich pacientov neželané dekubity.

Matrac proti preležaninám má paru priepustný nepremokavý poťah, a tak ho môžete bezpečne využívať aj pri inkontinentných pacientoch(únik moču). Poťah z antidekubitného matraca viete sňať. Je zakončený na zips, ktorý je zakrytý ochrannou chlopňou - ochrana pred zatečením tekutiny. Poťah zdravotného matraca môžete umývať aj prať. Pri jeho čistení nepoužívajte prípravky obsahujúce amoniak, formalín, korozívne a abrazívne materiály. Poťah nežehlite.

 

ODPORÚČANIE

Bez pravidelného polohovania sa u dlhodobo ležiacich ľudí zvyšuje riziko vzniku preležanín, preto polohujte vášho blízkeho v pravidelných 3-hodinových intervaloch. Zmiernite tlak na cievy a výbežky kostí a zabezpečíte dostatočné zásobovanie krvi postihnutým tkanivám.

 

ŠPECIFIKÁCIA

Toto je zdravotnícka pomôcka. Účel použitia: terapeutické rehabilitačné zariadenia pre domáce a nemocničné použitie.

Antidekubitný matrac T30 je vyrobený z pružnej a odolnej polyuretánovej peny s hustotou 30 kg/m3. Matrac je určený pre osoby pripútané na lôžko a osoby s obmedzenou pohyblivosťou, u ktorých vznikajú preležaniny v dôsledku dlhodobého ležania.

  

POŤAH

K matracu si môžete vybrať paropriepustný, nepromokavý alebo džersejových poťah.

Základná verzia matraca využíva paropriepustný poťah, ktorý dokonale odvádza vlhkosť z vnútra matraca, udržuje povrch spánku suchý a zabraňuje vzniku otlakov.

Poťah nežehlite.

 

ROZMERY

Okrem štandardných rozmerov sú možné rozsahy veľkostí:

výška: 10 – 16 cm 

šírka: 70 – 140 cm 

dĺžka: 190 – 220 cm

Cena pre tieto rozmery na vyžiadanie. Napíšte nám na obchod@matrachello.sk

 

Tabuľka dát

Tvrdosť matraca
stredne tvrdý T 30
Výška matraca
12 cm
Typ matraca
nemocničný
Rozmery
dĺžka od 120 cm do 220 cm

Špecifické data

Mohlo by vás zaujať aj

check Produkt bol pridaný na porovnanie.