• Na objednávku - Tovar na objednávku je zväčša dostupný do 4-7 týždňov

15 ročná záruka, výška 27 cm

ŠKÁLA TVRDOSTI:
Mäkký | Stredný | Tvrdý

Matrac Hybris, je zdraviu prospešný matrac vytvorený kombináciou troch materiálov, ktoré sa dokonale prispôsobia telu: multitaštičkové pružiny, pena Red Soft a termoelastická pena.

Prateľný poťah 30C

Snímateľný poťah

Pena Red Soft

7 zón tvrdosti

Vzdušnosť

Jadro multipocket

Obojstranný

Pamäťová pena

714,00 €
S DPH
Vyberte poťah na matrac 2023:
Vyberte prosím rozmer matraca DSH:
Množstvo

  • Kamenné predajne: Bratislava, Prešov. Kamenné predajne: Bratislava, Prešov.
  • Montujeme po celom území SR. Montujeme po celom území SR.

Hybris je zdraviu prospešný matrac vytvorený kombináciou troch materiálov, ktoré sa dokonale prispôsobia telu: multitaštičkové pružiny, pena Red Soft a termoelastická pena.

Základ matraca tvoria pružiny uzavreté v látkových vreckách a rozložené na základe 7 zón tvrdosti, ktoré bodovo reagujú na zaťaženie, ohýbajú sa len v miestach zvýšeného tlaku, vďaka čomu môže matrac súčasne podopierať a odľahčovať jednotlivé časti tela a poskytuje im individuálnu podporu.

 

URČENIE

Hybris je vhodný najmä pre ľudí s bolesťami chrbta. Výborným variantom bude aj pre páry, pretože jeho konštrukcia neprenáša vibrácie, takže pohyby jednej osoby partner nepocíti.

STABILNÁ OPORA

Taštičkový základ je výborným základom pre termoelastickú penu, ktorá sa vplyvom tepla formuje. Pena použitá v matraci Hybris je novým typom visco peny, ešte pružnejšia a lepšie priliehajúca k telu. Táto pena uvoľňuje svaly, podporuje krvný obeh, podporuje regeneráciu organizmu. Vplyvom tepla sa prispôsobuje tvaru tela, znižuje svalové napätie, čo umožňuje plnohodnotnú regeneráciu a zdravý odpočinok.

Medzi pružinami a visco penou sa nachádza gélová pena Red Soft s veľkým počtom buniek, ktoré zaručujú výborné prúdenie vzduchu a plasticitu matraca. Vďaka týmto vlastnostiam sa pena dokonale prispôsobí telu, vymodeluje sa do jeho tvaru a matrac zostáva chladný počas celej noci, čo umožňuje udržiavať optimálnu teplotu spánku.

Hybris je matrac, ktorý kombinuje stabilnú oporu s pohodlným zabalením tela. Zároveň silne podopiera chrbticu a prispôsobuje sa jej tvaru. Ponúka jednoduchú voľbu a pohodlie bez ohľadu na to, akú stranu si vyberiete.

Prateľný poťah 30C

Symbol označujúci maximálnu teplotu prania poťahu 30°C.

Snímateľný poťah

Naše matrace sú vybavené snímateľnými poťahmi, ľahko-odzipsovateľnými po obvode matraca. Vďaka tejto možnosti, môžete prať len jednu vybranú časť poťahu.

Rôzne tvrdé strany

Matrac označený týmto symbolom ponúka dve rôzne tvrdosti kontaktných vrstiev, preto môžeme hovoriť o univerzálnom matraci.

7 zón tvrdosti

Matrac so 7 zónami tvrdosti ideálne podporuje ležiace telo podľa hmotnostných rozdielov, aby bolo zachované prirodzené zakrivenie chrbtice počas spánku.

Vzdušnosť

Matrac označený týmto symbolom ponúka výborné odvetrávanie celého jadra matraca vďaka špeciálnej konštrukcii priepustných membrán a vzducho-priepustných textilných pások po obvode matraca, čo spôsobuje elimináciu roztočov a baktérií v matraci.

Jadro multipocket

Pružinové jadro multipocket - 500 pružín / m², vzájomne medzi sebou pospájaných taštičkových pružín, podporujúcich bodové podopretie chrbtice po celom matraci. Hovoríme tiež o aktívnom matraci - tlak pružín vyvíja tlak na vrchnú - kontaktnú vrstvu matraca, čím aktívne prenáša vlastnosti na ležiaceho človeka. Vhodný pre pevné - pasívne rošty alebo boxspring rámy.

Obojstranný

Matrac s týmto symbolom je obojstranný, ponúka možnosť užívania obidvoch strán, čo prispieva taktiež k predĺženiu životnosti matraca.

Pamäťová pena

Označovaná aj ako visco pena alebo termoplastická pena je známa svojim dokonalým kopírovaním tela ležiaceho človeka, pričom si zachováva svoje vlastnosti po veľmi dlhú dobu. Reaguje na teplotu a tlak. Jej veľmi hustá štruktúra primerane zabraňuje prenikaniu prachu do jej jadra.  Pamäťová pena z hľadiska našich dlhoročných skúsenosti javí ideálne vlastnosti, ak je uložená na kokosovej doske, prípadne pene s vysokou hustotou.

Pena Red Soft

Veľmi hustá, elastická pena s netradične vysokým počtom komôrok v jadre peny pre maximálne odvzdušnenie matraca. Pena navyše zabezpečuje nezvyčajnú pružnosť a odolnosť.

Tabuľka dát

Tvrdosť matraca
Stredne tvrdý
Nosnosť
Do 120 kg
Matrac určený pre vekovú kategóriu
60 - 125 rokov
Matrac určený pre vekovú kategóriu
18 - 60 rokov
Výška matraca
27 cm
Záruka
15 ročná záruka
Typ matraca
Taštičkový

Špecifické data

Mohlo by vás zaujať aj

check Produkt bol pridaný na porovnanie.