• Na objednávku - Tovar na objednávku je zväčša dostupný do 4-7 týždňov

2 ročná záruka, výška 18 cm

ŠKÁLA TVRDOSTI:
Mäkký |  Stredný | Tvrdý

Vnútro matraca Matrachello Klio tvorí pružná a spoľahlivá taštičková pružina. Dobre sa prispôsobí tvaru tela dieťaťa alebo človeka do 70 kg, vďaka samostatnému chodu každého vrecka (pružiny). Matrac je stálicou našej ponuky od roku 2011.

Pena Energy

Obojstranný

Rôzne tvrdé strany

Polohovateľný

Prateľný poťah 60C

Taštičkové jadro

Rehabilitačný

266,00 €
S DPH
Vyberte poťah na matrac 2023:
Vyberte prosím rozmer matraca 2023:
Množstvo

  • Kamenné predajne: Bratislava, Prešov. Kamenné predajne: Bratislava, Prešov.
  • Montujeme po celom území SR. Montujeme po celom území SR.

Vnútro matraca Matrachello Klio tvorí pružná a spoľahlivá taštičková pružina. Dobre sa prispôsobí tvaru tela dieťaťa alebo človeka do 70 kg, vďaka samostatnému chodu každého vrecka (pružiny). Matrac je stálicou našej ponuky od roku 2011.

 

Matrac Matrachello Klio bodovo podopiera jednotlivé časti tela dieťaťa a sleduje jeho pohyby. Aj keď si to neuvedomuje, matrac sleduje jeho pohyby a podporuje pokojný spánok. Primerane podopiera menšie časti tela, pričom zachováva prirodzené zakrivenie chrbtice. Vrstva pružín je doplnená o mäkkú a odolnú penu Energy, ktorá zvyšuje komfort a umožňuje relaxačný spánok.

  

Rozhodujete sa, aký typ matraca bude pre vás najvhodnejší? Prečítajte si náš článok Ako vybrať matrac - taštičkový alebo penový ?

Prateľný poťah 60C

Symbol označujúci maximálnu teplotu prania poťahu 60°C.

Snímateľný poťah

Naše matrace sú vybavené snímateľnými poťahmi, ľahko-odzipsovateľnými po obvode matraca. Vďaka tejto možnosti, môžete prať len jednu vybranú časť poťahu.

Obojstranný

Matrac s týmto symbolom je obojstranný, ponúka možnosť užívania obidvoch strán, čo prispieva taktiež k predĺženiu životnosti matraca.

Taštičkové jadro

Pružinové jadro multipocket - 260 pružín / m², vzájomne medzi sebou pospájaných taštičkových pružín, podporujúcich bodové podopretie chrbtice po celom matraci. Hovoríme tiež o aktívnom matraci - tlak pružín vyvíja tlak na vrchnú - kontaktnú vrstvu matraca, čím aktívne prenáša vlastnosti na ležiaceho človeka. Vhodný pre pevné - pasívne rošty alebo boxspring rámy.

Vzdušnosť

Matrac označený týmto symbolom ponúka výborné odvetrávanie celého jadra matraca vďaka špeciálnej konštrukcii priepustných membrán a vzduchopriepustných textilných pásiek po obvode matraca, čo spôsobuje elimináciu roztočov a baktérií v matraci.

Pena Energy

PUR pena Energy pre dosiahnutie tvrdého podložia kontaktne peny. Ľahký, trvácny materiál vyššej hustoty.

Tabuľka dát

Tvrdosť matraca
Mäkký
Nosnosť
Do 70 kg
Matrac určený pre vekovú kategóriu
0 - 7 rokov
Matrac určený pre vekovú kategóriu
60 - 125 rokov
Výška matraca
18 cm
Záruka
2 ročná záruka
Typ matraca
Taštičkový

Špecifické data

Mohlo by vás zaujať aj

check Produkt bol pridaný na porovnanie.