• Na objednávku - Tovar na objednávku je zväčša dostupný do 4-7 týždňov

5 ročná záruka, výška 18 cm

ŠKÁLA TVRDOSTI:
Mäkký | Stredný | Tvrdý

Pri matraci Tauris ide o univerzálny model matraca s vysokým stupňom bodového zladenia. Bol vyrobený z taštičkových pružín a pružnej peny Red Soft.

Taštičkové jadro

Pena Red Soft

Úchyty

Prateľný poťah 60C

Snímateľný poťah

Obojstranný

7 zón tvrdosti

Vzdušnosť

345,00 €
S DPH
Vyberte poťah na matrac 2023:
Vyberte prosím rozmer matraca DSH:
Množstvo

  • Kamenné predajne: Bratislava, Prešov. Kamenné predajne: Bratislava, Prešov.
  • Montujeme po celom území SR. Montujeme po celom území SR.

BEZ OHĽADOV

Vnútro matraca Tauris tvoria pružiny usporiadané podľa siedmich zón tvrdosti, ktoré pracujú samostatne a podopierajú telo presne v tlakových bodoch. Vďaka nim zostane vaša chrbtica vždy v správnej polohe, bez ohľadu na to, v akej polohe spíte.

 

RED SOFT

Vrstva pružín je z oboch strán doplnená penou Red Soft. Ide o veľmi plastický a elastický materiál, ktorý uľahčuje prispôsobenie tela matracu a zlepšuje bodové pôsobenie taštičkových pružín. Červená mäkká pena je materiál šetrný k pokožke. Jeho gélový povlak navyše znamená, že sa pena nezohrieva, čím si zachováva príjemnú teplotu na spánok. Pena jemne obalí telo a udrží ho v správnej polohe.

 

PRENÁŠANIE VIBRÁCII

Matrac bude ideálny pre ľudí, ktorí očakávajú strednú a pružnú oporu tela. Je to tiež výborný matrac pre páry a ľudí, ktorí často počas spánku menia polohu. Vreckové pružiny a pena neprenášajú vibrácie, takže pohyby jednej osoby partner nepocíti. Pružný povrch peny zase uľahčuje zmenu polohy počas spánku bez blokovania pohybov tela.



Pena Red Soft

Veľmi hustá, elastická pena s netradične vysokým počtom komôrok v jadre peny pre maximálne odvzdušnenie matraca. Pena navyše zabezpečuje nezvyčajnú pružnosť a odolnosť.

Prateľný poťah 60C

Symbol označujúci maximálnu teplotu prania poťahu 60°C.

Snímateľný poťah

Naše matrace sú vybavené snímateľnými poťahmi, ľahko-odzipsovateľnými po obvode matraca. Vďaka tejto možnosti, môžete prať len jednu vybranú časť poťahu.

Obojstranný

Matrac s týmto symbolom je obojstranný, ponúka možnosť užívania obidvoch strán, čo prispieva taktiež k predĺženiu životnosti matraca.

7 zón tvrdosti

Matrac so 7 zónami tvrdosti ideálne podporuje ležiace telo podľa hmotnostných rozdielov, aby bolo zachované prirodzené zakrivenie chrbtice počas spánku.

Vzdušnosť

Matrac označený týmto symbolom ponúka výborné odvetrávanie celého jadra matraca vďaka špeciálnej konštrukcii priepustných membrán a vzduchopriepustných textilných pásiek po obvode matraca, čo spôsobuje elimináciu roztočov a baktérií v matraci.

Taštičkové jadro

Taštičkový matrac - 250 taštičkových pružín na m² zabezpečuje plošné bodové podopretie tela. Taštičkové pružiny sú medzi sebou pospájané, následkom čoho pomáhajú rozkladať hmotnosť na širšiu plochu matracového jadra. Hovoríme tiež o aktívnom matraci, tlak taštičiek na kontaktnú vrstvu pôsobí aj bez účasti lamelového roštu.

Tabuľka dát

Tvrdosť matraca
Stredne tvrdý
Nosnosť
Do 120 kg
Matrac určený pre vekovú kategóriu
18 - 60 rokov
Matrac určený pre vekovú kategóriu
60 - 125 rokov
Výška matraca
20 cm
Záruka
5 ročná záruka
Typ matraca
Taštičkový

Špecifické data

Mohlo by vás zaujať aj

check Produkt bol pridaný na porovnanie.