• Na objednávku - Tovar na objednávku je zväčša dostupný do 4-7 týždňov

7 ročná záruka, výška 22 cm

ŠKÁLA TVRDOSTI:
Mäkký |Stredný |Tvrdý

Ak hľadáte tvrdý a pružný matrac, model Orion bude pre vás ideálnym riešením. Matrac kombinuje bodovú flexibilitu a pevnú oporu.

Pena Red Soft

Prateľný poťah 40C

Vzdušnosť

7 zón tvrdosti

Snímateľný poťah

Taštičkové jadro

Obojstranný

Úchyty

467,00 €
S DPH
Vyberte poťah na matrac 2023:
Vyberte prosím rozmer matraca DSH:
Množstvo

  • Kamenné predajne: Bratislava, Prešov. Kamenné predajne: Bratislava, Prešov.
  • Montujeme po celom území SR. Montujeme po celom území SR.

Základom matraca Orion je taštičková pružina HARD, teda taštičková pružina s väčším priemerom drôtu. Toto riešenie zaručuje všetky výhody tradičnej taštičkovej pružiny, teda bodovú oporu, žiadne tzv "wave effect" (žiadne vnímanie pohybov partnera počas spánku, matrac neprenáša vibrácie) a prispôsobenie sa telu na základe 7 rôznych zón tvrdosti. Ďalšou výhodou je stabilnejšia podpora, vyššia tvrdosť a zvýšená odolnosť konštrukcie.

 

Takáto základňa v kombinácii s veľmi pohodlnou a pružnou penou Red Soft poskytuje pevnú, no stále pohodlnú oporu pre chrbticu. Pena vďaka svojim termoregulačným vlastnostiam neprehrieva telo, čo umožňuje udržiavať optimálnu teplotu spánku počas celej noci. Vysoká elasticita peny znamená, že matrac neblokuje pohyby a dokonca uľahčuje zmenu polohy počas spánku a rýchlo sa prispôsobí novým bodom zaťaženia.

 

Matrac Orion je skvelá ponuka pre páry, ľudí s vyššou hmotnosťou a všetkých, pre ktorých boli klasické vreckové matrace (vyrobené zo základnej taštičkové pružiny) príliš mäkké.

Pena Red Soft

Veľmi hustá, elastická pena s netradične vysokým počtom komôrok v jadre peny pre maximálne odvzdušnenie matraca. Pena navyše zabezpečuje nezvyčajnú pružnosť a odolnosť.

Úchyty

Elegantné splývavé úchyty pre pohodlné presúvanie matraca.

Snímateľný poťah

Naše matrace sú vybavené snímateľnými poťahmi, ľahko-odzipsovateľnými po obvode matraca. Vďaka tejto možnosti, môžete prať len jednu vybranú časť poťahu.

7 zón tvrdosti

Matrac so 7 zónami tvrdosti ideálne podporuje ležiace telo podľa hmotnostných rozdielov, aby bolo zachované prirodzené zakrivenie chrbtice počas spánku.

Prateľný poťah 40C

Symbol označujúci maximálnu teplotu prania poťahu 40°C.

Taštičkové jadro

Pružinové jadro multipocket - 260 pružín / m², vzájomne medzi sebou pospájaných taštičkových pružín, podporujúcich bodové podopretie chrbtice po celom matraci. Hovoríme tiež o aktívnom matraci - tlak pružín vyvíja tlak na vrchnú - kontaktnú vrstvu matraca, čím aktívne prenáša vlastnosti na ležiaceho človeka. Vhodný pre pevné - pasívne rošty alebo boxspring rámy.

Obojstranný

Matrac s týmto symbolom je obojstranný, ponúka možnosť užívania obidvoch strán, čo prispieva taktiež k predĺženiu životnosti matraca.

Vzdušnosť

Matrac označený týmto symbolom ponúka výborné odvetrávanie celého jadra matraca vďaka špeciálnej konštrukcii priepustných membrán a vzduchopriepustných textilných pásiek po obvode matraca, čo spôsobuje elimináciu roztočov a baktérií v matraci.

Tabuľka dát

Tvrdosť matraca
Tvrdý
Nosnosť
Do 120 kg
Matrac určený pre vekovú kategóriu
18 - 60 rokov
Matrac určený pre vekovú kategóriu
60 - 125 rokov
Výška matraca
22 cm
Záruka
7 ročná záruka
Typ matraca
S kokosovou doskou
Typ matraca
Taštičkový

Špecifické data

Mohlo by vás zaujať aj

check Produkt bol pridaný na porovnanie.